Apple Watch Series 3: dit is wat we weten

Auteur: , 1 Reactie
Apple Watch Series 3 is onderweg

De derde generatie van de Apple Watch is zo goed als klaar: de laatste testfase is begonnen en de productie staat op het punt van beginnen.

Dat schrijft het Chinese Economic Daily News op basis van anonieme bronnen. De levering van de nieuwe Apple Watch zou in het vierde kwartaal van start gaan en de verwachting is dat de smartwatch in september aangekondigd wordt, net als de nieuwe iPhones en Apple TV.

Apple zou van plan zijn om de Series 3 eindelijk te voorzien van Wi-Fi én 4G. De simkaart is ingebouwd, zoals de techgigant eerder ook al deed bij de iPad. Het is nog onduidelijk welke functies je precies kunt gebruiken via 4G, maar het zorgt er in ieder geval voor dat je minder afhankelijk bent van je iPhone. Je zou er helaas niet mee kunnen bellen.

Apple-blogger John Gruber suggereerde eerder nog dat de Apple Watch Series 3 een totaal nieuwe look krijgt, maar daar zijn niet alle analisten het over eens. Misschien wel belangrijker: de accuduur zou verbeterd zijn, al is het onduidelijk in hoeverre dat echt voordeel op gaat leveren.1 reactie

Leuk en aardig, maar er moet eens wat meer software voor dat ding uitkomen. Met name Spotify en WhatsApp zouden erg fijn zijn.

Verder mogen ze wel eens een berg meer watchfaces uitbrengen of 3rd party toestaan, want met het huidige aanbod is het maar droevig gesteld.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).