Apple’s eerste Android-app wordt compleet afgemaakt

Auteur: , 5 Reacties
Move to iOS

Je moet het als Apple maar durven: na jaren eindelijk een Android-app uitbrengen, die als enige doel heeft om meer gebruikers een iPhone te verkopen.

We hebben het namelijk over Move to iOS, de app die het voor Android-gebruikers makkelijker moet maken om de overstap naar iOS te maken. Het is de eerste app die Apple zelf voor het platform ontwikkeld heeft, maar dat wordt het bedrijf niet in dank afgenomen. De eerste 2.300 gebruikers geven de app namelijk een 1,8 als gemiddeld cijfer.

De beoordeling van Move to iOS

Dat betekent overigens niet dat Apple een enorm slechte app heeft afgeleverd, want aan de motivatie van de meeste gebruikers te zien, hebben we gewoon een behoorlijke hekel aan Apple. Robert Kirsch schrijft bijvoorbeeld: ‘Ik laat me nog liever door mijn hoofd schieten dan dat ik overstap naar een gesloten, gecontroleerd besturingssysteem’.

Mocht je toch de overstap willen maken, dan is Move to iOS hier te downloaden.5 reacties

Gaaf!
‘Ik laat me nog liever door mijn hoofd schieten dan dat ik overstap naar een gesloten, gecontroleerd besturingssysteem’.

Maar wel je complete leven aan Google geven :D
@mobieler: nog altijd beter dan aan de zielloze figuren van Apple!
@mobieler: Haha ja een tikkie kortzichtig is het wel idd ;)
Toch goed om te zien dat er al 2283 mensen gestresseerd zijn in overstappen naar iOS, althans dat neem ik aan want ze downloaden niet voor niets de app.
@Donstil: Om een cijfer aan te kunnen geven moet je eerst de app downloaden in play store. Dit kan ook de reden zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).