Asus onthult de PadFone S: tablet en smartphone in één

PadFone S
Asus heeft vandaag de PadFone S aangekondigd. De PadFone is het best te omschrijven als een mix tussen een tablet en een smartphone.

Dankzij het twee-in-één design, is het mogelijk om de 5-inch Android 4.4 smartphone in een speciaal PadFone S Station te zetten, waarmee je hem transformeert naar een 9-inch tablet. De smartphone weet wanneer hij in zijn tabletbehuizing zit, zodat applicaties automatisch aangepast worden voor het grotere scherm, ook laadt hij automatisch op. Bovendien bevat het Tabletstation twee speakers, zodat het luisteren van muziek en het kijken van films alleen maar beter wordt in tabletmodus.

Tablet-Phone

Asus beweert bovendien dat de PadFone S tegen heel wat geweld van buitenaf bestand is. Het krasbestendige glas is voorzien van een anti-vingerafdruk laagje, zodat je niet steeds met een doekje je scherm schoon hoeft te maken. Ook doorstond de PadFone S een aantal val- en watertesten.

Wanneer de PadFone S naar Nederland komt is nog niet bekend, ook over de prijs heeft Asus nog geen uitspraak gedaan.

RankMerkModel
1AppleiPhone 5s
2SamsungGalaxy S5
3SamsungGalaxy S4
4SamsungNote 3
5AppleiPhone 5c
6AppleiPhone 4s
7XiaomiMI3
8SamsungGalaxy S4 mini
9XiaomiHongmi Redrice
10SamsungGalaxy Grand 2

Nog geen reacties

  1. Snap dat het lastig is om met zo’n systeem een dunne schermrand te maken maar hier heb je onderhand meer rand dan scherm!

  2. Snap dat het lastig is om met zo’n systeem een dunne schermrand te maken maar hier heb je onderhand meer rand dan scherm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *