Asus Padfone Mini lekt het internet op

Asus Padfone Mini
Een telefoon die je achterin een tablet kan steken, de Taiwanezen van Asus zijn er dol op. Ze noemen deze telefoon/tablet-constructie de Padfone en afgaande op deze uitgelekte foto komt er binnenkort een minivariant aan.

De reguliere Padfone 2 of de meer recente Padfone Infinity hebben een respectievelijk 4,7 of 5 inch grote smartphone, en een 10,1-inch tablet dat als een omhulsel om de telefoon wordt geklikt en alle functies overneemt. Data die op je telefoon staat is dan ook toegankelijk op je tablet, dat idee.

De via @evleaks uitgelekte Asus Padfone Mini is qua uiterlijk behoorlijk gelijk aan zijn grotere nestgenoten, maar door de verkleinbehandeling is de telefoon nu nog maar 4,3 inch groot en heeft de tablet het handzame formaat van 7 inch. Verdere specificaties zijn nog niet bekend.

Het telefoongedeelte van de PadFone Infinity is sinds kort ook los te verkrijgen, dus zonder tablethuls. Of dat bij de Asus Padfone Mini ook het geval zal zijn is nog niet bekend. 11 december wordt hij in Taiwan geïntroduceerd, dan weten we meer.

Asus Padfone Mini

Asus Padfone Mini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *