Australië lanceert innovatiestrategie, hoon en spot volgen

Auteur: , Geen reacties
Australia PM

De hashtag #ideasboom is onderdeel van een nieuwe campagne van de Australische overheid om een ware innovatie-explosie tot stand te brengen. Op Twitter regent het briljante ideeën.

De ‘ideas boom’ is onderdeel van een nieuwe strategie van de Australische overheid om innovatie een boost te geven. Een nieuw visum voor ondernemers, belastingvoordelen voor startups en een tweeëntwintigtal andere maatregelen vormen samen de National Innovation and Science Agenda, die je eventueel hier kunt inzien.

Om aandacht te vragen voor al dit geweldige beleid zijn er door heel Australië grote gele posters opgedoken, met in koeienletters ‘Welcome to the ideas boom’, met onderaan de hashtag #ideasboom. Veel mensen ergeren zich daar aan. De borden zijn lelijk en kosten belastinggeld.

Tegelijkertijd inspireren ze veel Australiërs momenteel om met de meest originele, creatieve innovatieve ideeën te komen. Wat te denken van pizza in een beker? Fantastic mate!

Tweets Australie

Innovatie australie

Als je mee wilt doen met deze ongein, dan weet je inmiddels waar je terecht kunt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).