Beats Audio zien we niet meer terug in andere merken

Beats Audio zien we niet meer terug in andere merken
Na de overname van Beats door Apple zullen we het logo van Beats Audio niet meer op andere producten vinden.

HP is op dit moment nog de grootste producent die gebruik maakt van Beats Audio in hun laptops. We zagen het Beats Audio logo ook op HTC producten, maar zij hebben de samenwerking al een tijd geleden stopgezet. HP zal alleen dit jaar nog enkele laptops op de markt brengen met het Beats Audio logo. Vanaf 2015 is de samenwerking dan definitief ten einde.

De samenwerking met het bedrijf dat verantwoordelijk was voor de productie van de Beats Studio, Beats Pro en Beats Pill zal ook worden beëindigd. Apple zal het ontwerpen van de Beats producten overnemen. We kunnen straks dus waarschijnlijk een hoop nieuwe producten verwachten met een nieuw design. Of we vergelijkbare producten terug gaan zien of dat Apple met iets compleet nieuws op de proppen komt is niet bekend.

Nog geen reacties

  1. Volgens mij op veel (oude) producten ook niets meer dan het logo. Een vriend van mij had een laptop met het logo op, al moet ik zeggen dat de audio op niets trok. Ik vind de overname een beetje spijtig. Apple heeft een te groot aandeel in de techno markt naar mijn weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *