Beats Studio: Dr.Dre’s koptelefoon is in het nieuw gestoken

Auteur: , 5 Reacties

Dit is de nieuwste versie van Beats by Dr.Dre.

Het uiterlijk van de koptelefoon lijkt nog sprekend op het eerste model uit 2008, waar de hype destijds mee begon. De nieuwe Beats Studio is echter compleet vernieuwd, en bij het ontwerp heeft de koptelefoontoko van Dre meteen de grootste zwakte eruit gehaald: de hoofdband is een stuk flexibeler en breekt daardoor minder gauw.

20 uur beats pompen

De Beats Studio is 13 gram lichter geworden – totaal: 263 gram – en komt met een nieuwe vulling en betere ergonomie. Daarnaast is gekloot met batterijen voortaan verleden tijd. De koptelefoon die bekend staat om zijn lage bastonen (Beats Acoustic Engine) komt met een ingebouwde lithium-ion batterij die 20 uur aan muziek levert.

Beats over de nieuwe Beats:

The world’s most famous headphone has been completely redesigned and reimagined. The new Beats Studio is lighter, sexier, stronger, and more comfortable, with precision sound, Adaptive Noise Canceling, a 20-hour rechargeable battery, and RemoteTalk. It has all the energy and excitement you expect from Beats, plus a powerful, reengineered sound.

Zoals ze zelf al opmerken: ook deze Beats-koptelefoon is weer uitgerust met antigeluid om omgevingsherrie weg te filteren. Het adaptive noise cancellation (ANC) werkt uiteraard als er muziek wordt afgespeeld, maar heeft ook de mogelijkheid om losgekoppeld zijn werk te doen en zonder dat er muziek draait volledige rust aan je kop te geven.

Prijzig? Ja, de populaire koptelefoons zijn nog altijd prijzig. In de VS kost hij $299,95.5 reacties

Zou hij dan nu ook daadwerkelijk een fatsoenlijk geluid geven? De oude lieten daarin nog al wat steken vallen, een hoop show (voor de jeugd enz) maar voor 300,- kon je genoeg beters kopen.
@Donstil: Het leuke is dat een Nederlands consumentenprogramma deze type koptelefoons als één van de beste bestempelde.
@Laue: Haha echt waar? Heb ik kompleet gemist, ik weet alleen dat ze in de geluids wereld bijna door iedereen worden afgeraden.

Maar goed de jeugd heeft het opgepikt dus hip, en zodra iets hip is maakt de rest niet meer uit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).