Bekijk de dood van Internet Explorer in een infographic

Auteur: , 3 Reacties
RIP Internet Explorer

Internet Explorer is op leven na dood. Een infographic met een wereldkaart laat zien hoe snel de internetbrowser als een bedreigde diersoort is uitgestorven.

Internet Explorer is dood en Internet Explorer moet dood. Dat vinden wij, maar inmiddels ook Microsoft. In een infographic kun je zien dat vanaf 2008 Mozilla’s Firefox een enorme wereldwijde inhaal aan het maken is op de oude browser van Microsoft. Maar toen kwam de opmars van Google’s Chrome in 2011 en momenteel wordt deze browser wereldwijd het meeste gebruikt.

De infographic is gemaakt door Jody Sieradzki en daarvoor maakte ze gebruik van data van StatCounter. Bekijk zelf de veranderingen in de infographic hieronder.

Infographic3 reacties

Het blijkt maar weer dat onze oosterburen toch iets meer om privacy geven dan ons Nederlanders… Gewoon altijd Firefox als meest gebruikte browser…
Zegt niks over De dood van Ie. Gewoon populariteit. En IE is nog steeds populair, ook al is het niet de meest gebruikte. Zelfs meer gebruikt dan firefox, safari, opera
Ik blijf bij Internet Explorer….Privacy kun je zelf wat aan doen….Maar waar blijft je privacy als je alles op Facebook gooit?? toch???

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).