Bitcoin klimt $400 in slechts 20 minuten

Bitcoin
Een korte raketstijging naar boven.

Het was een mooi pakken-en-graaien moment vanmorgen voor Bitcoin. Er werd een nieuw hoogtepunt bereikt, want voor het eerst in twee weken werd de 6.500 dollar in waarde gepasseerd. Een goed teken voor de cryptomunt, die al voor een lange periode in zwaar weer verkeert.

Vannacht rond een uur of 01:00 begon de stijging. Twee uur later werd de voorlopige piek bereikt met een waarde van ongeveer 6.850 dollar op Coindesk. Sinds de piek is er een kleine daling waarneembaar. Op het moment van schrijven heeft Bitcoin een waarde van 6.670 dollar.

Bizarre stijgingen en dalingen zijn niet ongebruikelijk in de wereld van crypto. Wie met veel geld handelt kan in zeer korte tijd een dikke winst opstrijken of een bizar verlies noteren. Het is een kat en muisspel, dat voorlopig nog geen einde kent. Is dit eindelijk het begin van een najaars-run waar zoveel investeerders naar uitkijken of een kat in de zak en stijgt de koers volgende week weer naar een dieptepunt? De zogenaamde experts houden de lippen op elkaar, niet zo vreemd ook. Zinnige uitspraken over cryptokoersen delen is bijna niet te doen. De markt is vreselijk onvoorspelbaar.

2 reacties

  1. Hou toch op met dit non-nieuws.

    Je moet nu eens een plaatje van dag verloop posten … 400 omhoog en inmiddels weer 400 naar beneden om op dezelfde koers te eindigen.

    Cryptos zijn hun glans alweer verloren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *