Check het: eerste beelden seizoen 8 Game of Thrones

Auteur: , Geen reacties
Alles komt samen!

Alle karakters komen samen in dit laatste, epische seizoen.

De gigantische hitserie Game of Thrones komt dit jaar tot een einde. Dat betekent de conclusie van ontzettend veel uiteenlopende verhaallijnen vol bloed, seks en monsters. In de onderstaande mini-trailer krijgen we de eerste ├ęchte beelden van het achtste en laatste seizoen van GoT te zien.

Tijdens de Golden Globes – de voorproef van de wereldberoemde Oscars – toonde HBO hun zeer aantrekkelijke line-up van series in 2019, waaronder True Detective, Watchmen, Big Little Lies, The Deuce en natuurlijk Game of Thrones. Van die laatste show krijgen we tevens de eerste sneak peek nadat we vorig jaar al de onderstaande teaser te zien kregen.

Kleine spoiler alert voor iedereen die nog niet up-to-date is bij Game of Thrones

In de teaser zien we de grote lijnen van het laatste seizoen uitgebeeld. Een ijskoude wind waait over de strategie-tafel van Dany en haar onderdanen in Dragonstone terwijl het de wolf van de Starks en Dany’s bevroren draak Viserion (nu overgenomen door de Night King) opslokt. Tegelijkertijd laait het vuur op in het zuiden en omvat het onder andere de leeuw van de Lannisters. Kortom, ijs tegen vuur.

In de nieuwe teaser zien we de bevroren draak wederom vliegen en moeten we even wachten totdat het volgende Game of Thrones-fragmentje voorbij komt. Dat blijkt een leuke verrassing te zijn, want Daenerys Targaryen bezoekt na haar langverwachte vrijpartij met (vermoedelijk haar neef) Jon Snow het thuisfront van de bastaard. Daar wacht Sansa Stark, lady of Winterfell, hen op.

Ze geeft vervolgens het noordelijke fort over aan de echte troonopvolger, Daenerys. Hiermee onthult de show dat het grootste gedeelte van Westeros inderdaad zal buigen voor Dany om zo samen te gaan vechten tegen het leger uit het noorden.

Check de volledige HBO trailer hieronder:

In dit artikel check je een uitgebreide voorspelling van wat we kunnen verwachten in seizoen 8 van Game of Thrones.

Screen @HBOEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).