Chinees bedrijf verkocht ‘Apple Watches’ op CES

Auteur: , 3 Reacties
Neppe-Apple-Watch

Terwijl Apple de laatste hand legt aan hun Apple Watch, vond het Chinese bedrijf Hyperdon het tijd om hun 'eigen' versie van deze smartwatch te verkopen.

De toepasselijk genaamde Smart Watch van Hyperdon is met een prijs van 27 dollar in ieder geval een stuk goedkoper dan het horloge van Apple. Het scherm wordt alleen geactiveerd als je op een knopje drukt, waarna je een startscherm ziet dat één op één lijkt te zijn nagemaakt van het Apple Watch-design.

Het opvallende is misschien nog wel dat je daadwerkelijk je iPhone 6 kunt verbinden met het horloge, zodat je notificaties op je horloge kunt bekijken.

Apps en functies
Ook kun je via de Smart Watch bellen en er muziek op afluisteren. Bovendien vibreert hij als je gebeld wordt op je iPhone. In het horloge zit verder een stappenteller, alarm en een stopwatch, evenals het Anti-Lost-programma dat een melding geeft als je horloge buiten het Bluetooth-gebied van je telefoon komt.

Als je er notificaties van andere apps op wilt ontvangen zul je een APK moeten installeren die alleen werkt op iPhones die een jailbreak achter de rug hebben.

Apple-Watch-namaak

De website Mashable werd verteld dat de batterij 180 uur mee zou gaan op één lading, en dat het horloge in verschillende winkels in Amerika en China te koop zal zijn. Apple heeft nog niet gereageerd.3 reacties

Hmm, best leuk om te kopen en vervolgens iedereen wijs te maken dat je al een Apple Watch hebt. En zodra de Watch uitkomt iedereen uitlachen omdat die van jou maar 27 dollar koste.. :P
En die van apple gaat vast 10x dit kosten..
@dotternetta: En de rest

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).