Deze koelbox is het succesvolste Kickstarter-product ooit


Niet een slim horloge, of een spelcomputer, maar deze felgekleurde koelbox mag de trofee voor succesvolste Kickstarter-campagne omhoog houden.

Kennen we hem nog? Enkele weken geleden, toen de Nederlandse zomer nog wel wat koelboxverkoeling kon gebruiken, bestormde de Amerikaan Ryan Grepper het internet met zijn multifunctionele koelbox.

Meer dan Pebble

In de eerste week haalde de koelbox al een bedrag van 3,5 miljoen dollar op via Kickstarter, waar hij voor $185 wordt aangeboden – de early bird-versies van $165 waren in no-time uitverkocht. In de weken erna bleef het bedrag gestaag groeien, om vannacht het crowdfundrecord van de Pebble smartwatch te verbreken. De koelbox staat inmiddels op 10,33 miljoen dollar, de Pebble bleef steken op 10,26 miljoen dollar. Het streefbedrag was slechts $50.000.

De Coolest Cooler heeft naast het koelen van je eten en drinken een aantal handige gadgets aan boord. Wat te denken van een oplaadbare mixer voor je cocktails, een waterbestendige bluetoothspeaker, een USB-lader, dekselverlichting, snijplank, flessenopener en extra brede wielen om te voorkomen dat hij wegzakt in het zand.

[gv data=”l4irb2K1p8E”][/gv]
[lg_folder folder=”0_Divers/Coolest/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *