Daarom maak je nooit een selfie met een winnend lot

Auteur: , 4 Reacties
Daarom maak je nooit een selfie met een winnend lot

Voelt u hem al aankomen?

Er zijn een aantal dingen die simpelweg nooit op een selfie zet. Lippen die een duckface vormen, de gegevens van je creditcard, onderkinnen, en de winnende combinatie van een lot inclusief streepjescode. Een vrouw uit het Australische Perth deed dat wel, waarna ze naar de winst kon fluiten.

Met het bijschrift “Winner winner chicken dinner” plaatste ze een foto van zichzelf en het winnende lot waarmee ze 900 dollar had gewonnen in de Melbourne Cup paardenrace. Bij het ophalen van de prijs, waarbij de barcode gescand moest worden bij een betaalautomaat, bleek dat iemand haar al voor was geweest. Extra cru: het moet één van haar Facebookvrienden zijn geweest, aangezien de foto alleen daar is gepost.

De vrouw poste daarna het volgende:

“To the low life who is obviously my friend on Facebook and used my photo to claim our winnings. You’re a massive dick. You ruined my day,”

De vrouw heeft aangifte gedaan.4 reacties

Ha. Haha. HAHAHAHAHAHA. Geweldige actie dit!
Als je zo stom bent verdien je het gewoon. En te zien aan haar
Uitdossing en gebit is die €900,- echt niet nodig (of alles moet op de pof zijn aangeschaft)
”Police were able to track down the machine that was used to withdraw the money and were confident they would be able to identify the person or people involved.”

Hahaha, juist ja :P
Niet echt akkoord met het feit dat het een van haar facebookvrienden móet geweest zijn. 50 % van m’n facebookfeed, staat vol met berichten van mensen die ik in mijn leven nog nooit van gehoord of gezien heb.

M.a.w., als dus een van haar vrienden haar foto geliked heeft, kan een vriend van de “liker” dat ook zien. Die 2 moeten elkaar dus niet per se kennen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).