Datum buigbare Samsung smartphone onthulling bekend

Wat een beauty
Het moment is eindelijk daar.

We hebben de afgelopen jaren best wel wat geschreven over de buigbare smartphone. Het futuristische projectje is in de achterkamertjes van Samsung, Apple en co waarschijnlijk al jaren bezig, maar tot een release of presentatie is het nooit gekomen. Telkens was er wel iets of een onderdeel dat de ontwikkeling tijdelijk stopzette.

Na vele jaren hard bikkelen lijkt Samsung echter de gouden formule gevonden te hebben. Als eerste welteverstaan, want de techgigant heeft gemeld dat de presentatie van ’s wereld eerste buigbare smartphone op de planning staat. Dat vertelt topman DJ Koh, directeur van de mobiele tak van Samsung, tijdens een interview met CNBC.

De smartphone zal zijn opwachting maken tijdens de eigen ontwikkelaarsconferentie die op 7 november plaatsvindt. De conferentie vindt plaats in San Francisco, Amerika. Er is verder niets bekend over het ontwerp, functies van het apparaat of wat dan ook.

Volgens Koh moeten we de buigbare Samsung smartphone zeker serieus nemen. Elk toestel moet volgens de topman een betekenisvolle boodschap met zich meebrengen en consumenten duidelijk maken waarom het bedrijf iets maakt. Kortom, op 7 november kunnen we eindelijk ’s werelds eerste buigbare smartphone aan het werk zien.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *