De Blizzident poetst je tanden in 6 seconden [video]

Ziet er nogal griezelig uit, is dat niet
Geen zin om lang voor de spiegel te staan om je tanden te poetsen? De Blizzident komt uit een 3D-printer gerold en claimt dat je in 6 seconden klaar kan zijn.

Dat gaat je niet lukken met een normale tandenborstel. De Blizzident is speciaal geprint voor elk individu. Je moet een scan uploaden naar hun site, en vervolgens maken ze met een 3D-printer eentje die speciaal in jouw taartgat past. Het zou ongeveer een jaar mee moeten gaan, en kost 299 euro. Na dat jaar kan je het ding laten onderhouden voor 89 euro, waarna die er weer een jaar tegenaan kan.

Maar hoe werkt dat ding dan? Je moet het zien als een soort van bitje wat je indoet, maar dan met borsteltjes voor je tanden. Om ze te poetsen doe je het ding in, en moet je een soort van kauwbeweging maken. Binnen 6 seconden zou dan je gebit perfect schoon en geflost moeten zijn.

Een hoop geld voor iets relatief nutteloos, maar het geeft wel aan wat er voor praktische zaken mogelijk zijn met 3D-printers. Daarbij komt ook dat dit ding aardig wat tijd elke ochtend en avond (en eigenlijk ook na de lunch, but ain’t nobody got time for that!) bespaart. Maar of dat nou de enorme meerprijs waard is….

[gv data=”ukdV3aQc8jY”][/gv]

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *