De makers van de volgende Star Wars trilogie zijn bekend

Auteur: , Geen reacties
De makers van de volgende Star Wars trilogie zijn bekend

Nee, het is niet Quentin Tarantino, maar wees niet teleurgesteld.

Als je een Star Wars trilogie wilt maken gaat het over epische gevechten tussen verschillende dimensies. Ook moet je de aandacht van het publiek over verschillende delen vasthouden. Nu schijnt er een opvallend succesvolle serie te zijn die net op dit moment de meest epische gevechten uitzendt die er -volgens critici- ooit op tv zijn verschenen. Deze serie draait al 8 seizoenen en houdt miljoenen mensen in haar greep. Een match made in heaven zou je denken.

Dat dachten de studiobazen van Disney, waar de rechten op de Star Wars films inmiddels zijn ondergebracht, ook. Daarom bevestigden zij gisteren tijdens een conferentie voor investeerders dat David Benioff en D.B. Weiss, die ook tekenden voor Game of Thrones, de nieuwe Star Wars Trilogie gaan verzorgen. Krijgen we dan toch een ‘Game of Thrones in space?”

Over de films zelf is nog niet veel bekend. Wel is duidelijk dat het een vervolg wordt op de Skywalker Saga, die op 20 december met ‘The rise of Skywalker’ wordt afgesloten. Deze trilogie staat los van de andere trilogie: The Last Jedi’s, waar regisseur Rian Johnson aan werkt. Vooralsnog hebben de beide heren alleen getekend voor het schrijven van de script en de rol van producer. Wie de regisseur zal worden van de komende Star Wars serie is nog niet bekend gemaakt.

Wel weten we wanneer we ze kunnen verwachten, want het release-schema heeft Disney al eerder vrijgegeven.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).