De nieuwe LG G Pro 2 ontgrendel je met een klop-code

De nieuwe LG G Pro 2 ontgrendel je met een klop-code
Ja ik moest kloppen, want mijn pincode doet ’t niet.

LG heeft haar nieuwe vlaggenschip onlangs onthuld en komt met een bijzondere functie: de Knock Code. Het oudere G2-toestel van LG kon ook al ontgrendeld worden door op het scherm te kloppen, maar bij de G Pro 2 vormt het ritme en de snelheid van het kloppen ook daadwerkelijk de pincode.

Volgens LG zijn er 68.000 klop-combinaties mogelijk. Mocht je jouw combinatie vergeten, kan dit lachwekkende situaties opleveren. Het zal ook een geheel nieuwe ranglijst van slechte ‘wachtwoorden’ opleveren. De SOS-morsecode, vader Jacob of gewoon vier korte klopjes?

De G Pro 2 is verder voorzien van een 13 megapixel-camera en kan slowmotion beelden opnemen met 120 frames per seconde. Het toestel draait uiteraard op Android 4.4, what else? Een Snapdragon 800 processor zorgt voor het nodige rekenwerk en de smartphone heeft een 3GB werkgeheugen.

Vooralsnog is de LG alleen in Zuid-Korea verkrijgbaar, maar Cho Sung Ha van LG heeft al aangegeven dat op termijn deze phablet ook in Europa gelanceerd zal worden. LG Nederland laat echter weten dat er op dit moment geen plannen om de G Pro 2 op de Nederlandse markt te brengen.

Nog geen reacties

  1. Slim dit! In ieder geval voor LG, want ik voorspel een forse toename in de vraag naar losse schermen.

    Het begint met kloppen, maar de telefoon rekent het fout. Na een keer of 5 ga je steeds harder kloppen om te eindigen met een snoeiharde vuistslag op het schermpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *