De politie dollen: zo doe je het goed!

Auteur: , 3 Reacties
Semi-handsfree headset

Wanneer de politie je betrapt op niet handsfree bellen, dan kost dat gesprekje je 220 euro, eventueel "plus de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon". Echter met deze headset telefoneer je volkomen legaal, keurig met twee handjes aan het stuur.

Of de ijverige bonnenschijver in blauwe outfit of in burger over dezelfde humor beschikt? Dat zal moeten blijken nadat hij/zij je bijna glunderend (ik heb er weer één) met bonnenboekje in de aanslag aan de kant heeft gezet.

Natuurlijk is de handfree maatregel bedoeld om de verkeersveiligheid te bevorderen. Echter uit verschillende onderzoeken is keer op keer gebleken dat handfree bellen helemaal niet veiliger is dan met twee handen aan het stuur. De boetes van 220 euro zijn daarentegen wel een lekker extraatje (lees: melkkoe) voor de schatkist.

Semi-handsfree headset

Semi-handsfree headset

Met dank aan Casper voor de tip3 reacties

Haha geweldig! Alleen ze kunnen wel lastig gaan doen, door te zeggen dat je dat ding stiekem snel opgedaan hebt om er onderuit te komen o.i.d. Je weet hoe de politie is, vooral als je ze voor lul zet op deze manier zijn ze wel wat minder gehumeurd. En het is hun woord tegen het jouwe..
haha geweldig inderdaad, op de onderste foto staat een donkere or donkerdere met een blank hand! zouden ze ook negerarmen hebben?
@Jantje_555: Op de bovenste foto ook.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).