Deze 370-inch televisie van Titan kost €1,2 miljoen

Deze 370-inch televisie van Titan kost €1,2 miljoen
Zoekt u nog een alleraardigst televisieschermpje voor het aankomende WK? Titan heeft een leuke treurpit aangekondigd. Wel even zorgen dat je ruimte hebt voor een toestel van 8 bij 5 meter.

Het Britste Titan Screens biedt vanaf heden de Zeus aan. Een TV-kolos met een beelddiagonaal van 370 inch, wat neerkomt op een breedte van 8 meter en een hoogte van 5 meter. De schermen hebben een 4K-resolutie en zijn geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Volgens Titan Screens heb je er in de volle zon zelfs nog goed zicht op.

Voor de prijs van 1 miljoen pond (1,2 miljoen euro) wordt de Zeus ook meteen geleverd en geïnstalleerd. Het uiterlijk van de TV, die 65 miljoen kleuren ondersteund en ongeveer een ton weegt, is nog niet helemaal bekend. We moeten het dus met bovenstaande reder doen.

Titan CEO, Anthony Ganjou, zegt het volgende over de Zeus:

“We have assembled the best screen technologists in the country to hand build a British-made screen which would not only be the biggest but the most the extraordinary ever conceived. Following the interest in the launch of our ultra high-end 173 inch domestic screens, we decided to create something iconic and the team spent 6 months building the million pound screen.”

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *