Deze bekende acteur start gaming YouTube-kanaal

Auteur: , 1 Reactie
Jack Black gaat YouTube veroveren

En heeft meer dan 300.000 abonnee's door slechts zijn introductievideo.

De enige echte Jack Black gaat naast het B-film witte doek nu ook het internet veroveren in de vorm van een YouTube-kanaal. De Amerikaan, bekend van onder andere School of Rock, The Pick of Destiny en Jumanji, gaat met zijn zoontje zogenoemde Let’s Play’s opnemen en ze iedere vrijdag op het kanaal plaatsen.

Het kanaal, Jablinski Games genaamd, heeft ondertussen al meer dan 325.000 abonnee’s en dat met slechts één filmpje. In het filmpje brengt Black zijn gebruikelijke energie naar voren en komt hij met een simpele doch nagenoeg onmogelijke doelstelling: Jablinski moet groter worden dan Ninja en PewDiePie. Die twee gigantische YouTube-gamers hebben respectievelijk zo’n 20 miljoen en bijna 80 miljoen abonnee’s. Dat wordt even doorzetten, dus.

Dat gezegd hebbende is Black’s poging om YouTube te veroveren ontzettend interessant. De man is een prima acteur maar heeft tijdens The Pick of Destiny ook nog een redelijk succesvolle folk rock-band opgezet genaamd Tenacious D. Of hij naast comedy en zingen ook nog talent heeft voor het leuk becommentariëren van videogames is nog maar de vraag.

Overigens is zijn zoon, de wederhelft van het YouTube-kanaal, in het aankondigingsfilmpje nergens te bekennen. Het is dus nog niet helemaal duidelijk of Black meer een PR-factor met zich meebrengt, of dat hij erg betrokken zal zijn met de filmpjes zelf.

Hoe dan ook, aankomende vrijdag wordt het eerste filmpje verwacht en dan gaan we zien of Black ons ook tijdens het spelen van videogames aan het lachen kan maken.

Foto bijgesneden @vagueonthehow (via Flickr)1 reactie

“This is just a tribute. You got to believe me. I know, I was there…”

Jack Black is geweldig. Natuurlijk wordt dit een groot succes.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).