‘Deze app geneest je in 60 dagen van homoseksualiteit’

Auteur: , 4 Reacties
'Deze app geneest je in 60 dagen van homoseksualiteit'

Aanstootgevende content in de Apple App Store plaatsen? FOEI! Niet doen. Anti-homo app die claimt seksuele voorkeuren te kunnen wijzigen? Geen probleem joh, gooi maar online.

‘You can be set free from the bondage of homosexuality through the power of Jesus Christ and the cross!’

De christelijke organisatie Setting Captives Free heeft een gelijknamige app uitgebracht in zowel de Play Store van Google als Apple’s App Store. Kun je mooi een gratis zestigdaagse cursus mee volgen om van homosensualisatietijd af te komen. Of zoiets. De makers claimen namelijk dat men niet gay of lesbisch wordt geboren, en iedereen door middel van Jezus Christus weer op het rechte pad kan komen. Daarnaast kan iedere zondaar er terecht om bevrijd te worden van ander ‘ongemakken’, zoals drugsgebruik of een gokverslaving.

Setting Captives Free

Compleet mesjogge? Wel, laten we het zo zeggen: zou je bijvoorbeeld een app geloven die claimt je favoriete kleur te kunnen wijzigen? Exact.

De Amerikaanse homo-organisatie All Out is inmiddels een online petitie gestart om de app te laten verwijderen uit alle app-winkels. Andre Banks, oprichter van All Out, zegt in een reactie: “Er is geen geneesmiddel tegen homoseksualiteit. Pogingen om mensen te genezen van hun seksuele geaardheid zijn absurd, gevaarlijk, en in sommige staten of landen zelfs verboden.”

Hij is er trouwens ook in het Nederlands.
Setting Captives Free-app

Tot op heden is de app nog niet verwijderd uit de digitale winkels van Google en Apple. Google heeft in het verleden eerder soortgelijke genezingsapps weggehaald, de kans is daarmee groot dat Setting Captives Free geen lang leven is beschoren als app.

Banks, tot slot: “We verwachten meer van Google en Apple, twee mondiale merken die altijd voor gelijkheid stonden.”4 reacties

60 dagen? Duurt nog best lang dan;)
*pompiedom*
I want to get down on my knees and please Jesus.
Want to feel his salvation all over my face.
*tumdiedum*
WERKT NIET! mijn vriendin had ook een app waardoor ze grotere tetten zou krijgen… mooi niet dus hea.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).