Deze brute monitor is de natte droom van iedere gamer

Auteur: , 2 Reacties
AOC AG352QCX

Voor als je niet genoeg hebt aan een gewone monitor.

Het Taiwanese elektronicabedrijf AOC is in staat om ware pareltjes te maken. Zo blijkt maar weer uit hun nieuwste monitor, de AOC AG352QCX (ook wel bekend als de AGON premium gaming monitor). Hoewel de naam veel wegheeft van een vage algebraformule, is de rest van het product alles waar je gamer-hart naar verlangt.

Het gebogen 35 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1080 pixels brengt alles haarscherp in beeld. Dankzij de kleine ronding heb je als kijker een beter gezichtsveld en kun je diepte veel beter zien dan op een gewone ‘platte’ monitor. Dankzij de razendsnelle verversingssnelheid van 200 Hz en Adaptive-Sync-technologie behoren haperende beelden eveneens tot de verleden tijd.

Ook is er een speciale anti-lag modus aanwezig, waardoor er geen vertraging meer optreedt tussen je gegeven commando’s en de uitvoering daarvan. Handig wanneer je een heftige shooter zoals Call of Duty of Counter Strike aan het spelen bent.

Om extra lang door te kunnen gamen beschikt de monitor van AOC over enkele speciale technieken, waardoor je onder andere minder snel vermoeid raakt, minder schadelijk blauw licht ziet en je de monitor kunt bijstellen naar je gewenste houding. Wil je je game-avond (of dag) extra shine geven? Dan kun je de speciale LED-lichten gebruiken, waarmee je een in felheid aanpasbare rode, groene of blauwe teint krijgt onderaan het scherm.

De AOC AGON AG352QCX ligt vanaf december 2016 in de elektronicawinkels voor een adviesprijs van € 799,-. Meer info en foto’s van dit stukje kunst vind je op de AOC-website.2 reacties

Nou 2560 bij 1080 op 35″ is niet echt geweldig als monitor. Dat had toch wel een 4k/5k panel mogen zijn.
Resolutie is prut. Maar misschien is dit handig omdat de meeste games nog geen 4K ondersteunen en zo optimaal gebruik maken van het oppervlakte van het scherm?? Geen idee.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).