Deze HTC smartphone kun je met Bitcoins kopen

Auteur: , Geen reacties
Deze HTC smartphone kun je met Bitcoins kopen

Een nieuw idee van HTC. Inspringen op de populariteit van cryptocurrency een slim plan, of is HTC echt gedoemd om te falen?

Met de opmars van merken als Huawei en OnePlus heeft HTC er moeite mee om nog het hoofd boven water te houden. Wellicht dat deze Exodus 1 daar verandering in gaat brengen. Deze nieuwe smartphone kan nu besteld worden. De leveringen zijn in december. Het opvallende is dat je niet met reguliere valuta kunt betalen. HTC accepteert alleen Bitcoin of Ethereum. De prijs van de smartphone bedraagt 0.15 BTC of 4.78 ETH. Dat komt omgerekend neer op ongeveer 830 euro.

De HTC Exodus 1 beschikt over een 6-inch quad-HQ+ scherm, een 16 megapixel camera en een 8-megapixel selfiecamera. De smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 845 processor. Verder beschikt het toestel over 6 GB RAM geheugen en 128 GB opslag. De Exodus 1 moet zich gaan onderscheiden van andere smartphones dankzij de speciale software. De smartphone komt met een cryptowallet en kent een eigen software gedeelte, dat afgesloten is van Android. De Exodus 1 draait gedecentraliseerde applicaties op de blockchain.

Het is nog maar de vraag of HTC succes gaat boeken met deze nieuwe smartphone. Het klinkt in elk geval interessant, al is het prijskaartje zeer zeker niet goedkoop te noemen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).