Deze inventieve stekkerdoos lost 2 problemen op

Flex Tab
Er is niks zo irritant als een stekkerdoos waarbij de gaten te dicht bij elkaar zitten, zodat die ene vervelende dikke stekker er niet meer in past. Als het aan Yuljae Lee ligt is dit probleem straks verleden tijd.

Deze student uit Zuid-Korea heeft een stekkerdoos ontworpen waarbij de stopcontacten te verschuiven zijn over een stuk rails. Op die manier kan er gemakkelijk meer ruimte gemaakt worden om stekkers in te pluggen.

Maar dat is niet het enige goede idee dat hij verwerkt heeft in zijn Flex Tab. Er zijn namelijk ook gleuven gemaakt in de stopcontacten, zodat de pinnen van de stekker gemakkelijk richting de gaatjes worden geleid. Je hoeft dus minder te rommelen om een stekker in te pluggen.

Momenteel gaat het nog om een design, maar Lee hoopt dat zijn stekkerdoos in 2015 gelanceerd kan worden. (via: freshgadgets)

Flex Tab

Flex Tab

4 reacties

  1. Die MOET ik hebben, ik heb precies dat probleem, heb je zo’n stekker met zo’n adapterblok erop en dan past zo’n normale ronde stekker er niet meer bij, heb je een gat over waar niks in kan…

  2. Cool. Het zou NOG beter zijn als de stekkers nog zouden draaien, dan kan je alles precies passend maken. Briljant idee en eigenlijk ook weer zo eenvoudig, dat het raar is dat er nog nooit iemand anders op is gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *