Deze iPhones met 5G-verbinding gaan er komen

Auteur: , Geen reacties
Deze iPhones met 5G-verbinding gaan er komen

Verse info over nieuwe Apple iPhones.

De volgende grote stap die fabrikanten van smartphones gaan maken is ondersteuning voor 5G. Met name Chinese fabrikanten gebruiken het nu al als visitekaartje en bieden het aan in sommige landen. In de meeste landen staat 5G nog echter in de kinderschoenen, dus er is geen haast bij geboden.

Ook Apple werkt aan een iPhone met ondersteuning voor 5G. Volgens analist Ming-chi Kuo gaat het om twee modellen, een 5,4-inch variant en een 6.7-inch variant. Mocht deze informatie kloppen dan lijkt het er op dat Apple 5G niet exclusief wil houden voor topmodellen. Dat is een trend die het techbedrijf gaat doorbreken, want nu zijn het vooral de high-end topmodellen die met 5G-mogelijkheden komen.

Volgens de analist komen de iPhones in 2020 op de markt. Naast twee 5G smartphones zou Apple een derde toestel willen lanceren in 2020. Deze iPhone krijgt een 6.1-inch scherm met 4G-verbinding. Vanzelfsprekend is deze smartphone goedkoper dan zijn 5G-broertjes.

Het gerucht klinkt aannemelijk, want dit betekent dat Apple de huidige line-up (iPhone XS, iPhone XS Max en de goedkopere XR) gaat vernieuwen. Deze smartphones krijgen eerst in september een nieuwe variant. Dan zal Apple drie nieuwe iPhones aan het publiek gaan presenteren. (via Macrumors)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).