Deze Nerf Rival schiet veel harder dan je denkt

Auteur: , 2 Reacties
handen omhoog

Nerf guns zijn best wel cool, maar eigenlijk toch net niet cool genoeg. Dus je kunt ze automatiseren. Of je gaat voor de nieuwste variant de Rival. Die schiet namelijk harder.

De Nerf Rival schiet schuimballetjes met een vaartje van 120 kilometer per uur. Dat is weer wat nieuws, omdat de pijltjes toch wat kinderachtig gevonden worden. Nerf vond het nodig om een iets volwassener markt aan te spreken die onder de paintballmarkt zit. Vandaar dat de schuimrubber pijltjes zijn vervangen door schuimrubberen balletjes. Op de balletjes zitten dimples (kuiltjes) net als op golfballen, daardoor is de stabiliteit tijdens het vliegen verbeterd, waardoor je dus preciezer kunt richten.

Ook handig is de snellaadmethode. Eigenlijk is die ook afgekeken van de golfbaan, je stapelt de balletjes net als met een clicka in het magazijn.

Er zijn zijn twee modellen in de Rivalserie. Ten eerste de Nerf Rival Zeus MXV-1200 die heeft een gemotoriseerd laad en locksysteem waardoor je dus volautomatisch kunt schieten. Na twaalf balletjes is het wel tijd voor een nieuw magazijn. De goedkopere variant is de Apollo XV-700 die maar zeven balletje in het magazijn heeft en die handmatig geladen moet worden. Daarnaast kan je er ook een masker bij krijgen om je gezicht te beschermen tegen de projectielen.

Dit moet haast wel het ideale middel zijn om elke vergadering te winnen.2 reacties

Hoop dat de balletjes niet te duur zijn :P

Want na een middagje spelen kan je investeren in wat nieuwe minutie denk ik!
Ga er van uit dat je dit in Nederland niet mag hebben zonder een NABV lidmaatschap. En tsja, als je dat eenmaal hebt is een airsoft geweer een stuk leuker (en waarschijnlijk ook duurzamer).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).