Deze Netflix-serie wordt nu opgenomen in Amsterdam

Auteur: , Geen reacties
Deze Netflix-serie wordt nu opgenomen in Amsterdam

Niet zo vreemd ook, want het is een productie van eigen bodem.

Netflix produceert op internationaal niveau content. Dit betekent dat abonnees niet alleen Hollywood-content voorgeschoteld krijgen. Ook hier in Nederland is de Amerikaanse streamingdienst van de partij. De Netflix Original serie Ares is van Hollandse bodem en de opnames zijn deze week begonnen in Amsterdam.

In de serie spelen onder meer Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit, Robin Boissevain, Frieda Barnhard en Gouden Kalf winnares Rifka Lodeizen een rol. De regie is in handen van Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn, terwijl Michael Leendertse verantwoordelijk is voor het script.

Na de opnames mag de productie snel aan de slag om de boel te monteren. De Netflix Original verschijnt namelijk nog dit jaar op de streamingdienst. Niet alleen wij Nederlanders kunnen daardoor straks genieten van de nieuwe serie, want Ares zal op internationaal niveau te zien zijn.

Welkom bij Ares. Regeer de Wereld.
Ares is een achtdelige psychologische horrorserie over beste vrienden Rosa en Jacob die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Ze geven zich over aan deze wereld vol rijkdom en macht. Maar dan blijkt deze plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).