Deze passagiersvlucht kan 20.000 dollar kosten

Auteur: , Geen reacties
Deze passagiersvlucht kan 20.000 dollar kosten

Wat een geld!

Vorig jaar ging videomaker Casey Neistat viral met een bijzondere video. Hij was namelijk aan boord van een Emirates-vlucht van 20.000 dollar. Geen Economy, geen Business Class, maar First Class. De meest luxe optie die je kunt krijgen op een passagiersvlucht.

Jon Olsson heeft het trucje overgenomen. Dit keer geen passagiersvlucht van Emirates, maar een First Class-vlucht met British Airways. Olsson vergelijkt de vlucht met zijn eerdere Business Class-ervaring met Emirates. In de video komt naar voren dat de ticket voor een dergelijke vlucht maar liefs 20.000 dollar kan kosten. Hij laat zien wat je kunt verwachten en de kijker krijgt een ‘rondleiding’ vanuit de First Class-stoel. De Zweedse ondernemer is in de video te spreken over de zetels, die tevens kunnen worden omgetoverd tot bed. Op het gebied van infotainment en service scoort Emirates volgens Olsson weer beter.

Is het die 20.000 dollar waard? Bekijk de video hieronder en check de conclusie van Olsson.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).