Deze smartphone krijgt een 100% screen-to-body ratio

Auteur: , 1 Reactie
Deze smartphone krijgt een 100% screen-to-body ratio

Dat betekent geen notch of inkeping en geen bezels die het scherm stoppen.

Het zijn geen Huawei, Apple, Samsung of OnePlus die als eerste met een 100% screen-to-body ratio komen. Het is niemand minder dan Vivo die het met de Nex 3 als eerste gaat doen. Althans, als de smartphone niet over een al te lange tijd op de markt gaat komen.

Dat blijkt uit een lek van Ice Universe. Die beweert dat de Vivo Nex 3 geen inkeping of notch krijgt. Daarnaast loopt het scherm over de randen bijna 90 graden door. Het gehele paneel bestaat uit glas en er zijn geen onderdelen die het scherm tegenhouden. Een indrukwekkende prestatie. Wel oppassen met hoe je de smartphone het beste in je hand kan houden. Vingerafdrukken op het scherm lijken daarmee onvermijdelijk.

Het is niet bekend of de Nex 3 een pop-up selfiecamera gaat krijgen, of dat de camera in het display is verwerkt. Ook is niet bekend of de onderkant een tweede scherm heeft, of dat dit eventuele tweede scherm in verbinding staat met het eerste scherm. Al met al nog veel onduidelijkheden dus over deze smartphone met een 100% screen-to-body ratio. Het klinkt in elk geval veelbelovend!1 reactie

Dat kan heel mooi worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).