Deze verbeteringen komen binnenkort naar de digitale Gulden

Auteur: , 3 Reacties
Gulden

De langverwachte update is aanstaande.

Het is een tijdje stil geweest rondom de Nederlandse digitale Gulden (NLG) als het gaat om nieuwe updates met betrekking tot de blockchain. Dit betekent echter niet dat de community en de ontwikkelaars van Gulden hebben stilgezeten, integendeel. De afgelopen periode hebben kleine updates (bijvoorbeeld voor de iOS-app) zich kenbaar gemaakt, maar de grootste klapper moet nog komen.

Het gaat hier om Pow². Deze nieuwe versie voor de blockchain waar de Gulden op wordt gebouwd gaat de boel flink moderniseren. De release van Pow² is door omstandigheden diverse keren uitgesteld, maar Gulden oprichter Rijk Plasman heeft vandaag bekendgemaakt dat de release van Pow² op 28 juni 2018 zal plaatsvinden. Het nieuws zorgde voor een kleine, niet al te spectaculaire stijging in de waarde van NLG.

Nu hebben transacties zes bevestigingen nodig. Met Pow² zijn dat er nog slechts één of twee bevestigingen. Een andere belangrijke vernieuwing is het feit dat gebruikers rente kunnen krijgen over de Guldens. Dit is onderdeel van het Witness-programma van de coin.

Met de release van Pow² brengen de ontwikkelaars tevens SegSig, dat de blockchain efficiënter moet maken, en Sonic uit. Met dit laatste moeten de Gulden wallets in enkele minuten in gebruik kunnen worden genomen, zonder een lange synchronisatie die nu soms uren kan duren. De kernpunten voor Pow² liggen op het gebied van snelheid, veiligheid en gebruiksgemak.3 reacties

Crypto boeit de meesten al geen reet meer, dit merk je ook duidelijk aan de schommel koersen en de beloftes die iedere crypto heeft.
Vrijwel NIEMAND heeft iets dat echt wat brengt en/of een werkend product. Vrijwel alles berust nog op hypotheses en toekomstplannen.
Ondertussen komt de ene na de andere nieuwe generatie blockchain uit, de 800e betaal currency en allemaal tech dat problemen moet oplossen waar niemand echt op zit te wachten.

Noem me een zeikerd maar kijk zelf maar naar de cryptokoersen, het gebrabbel op Youtube van de zogenaamde kenners en alle flauwekul die ermee samenhangt.
Op dit moment bestaat de crypto meer uit beursen, schandalen, scams en presentaties dan uit daadwerkelijke tastbare tech die ook echt (aantoonbaar) wat doet.
@turbobrick: wow dat riep ik al toen je nog crypto fan was …
@dgh74: ben ik nog steeds maar wel een realist.
Niemand wist hoe het ging lopen en niemand weet hoe het gaat lopen …

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).