Disney +: nieuwe releases, geruchten en geld verdienen

Auteur: , Geen reacties
disney-plus-nieuws-documentaires-mickey-mouse

Mickey Mouse en vriendjes gaan voluit richting debuut streamingdienst.

Vanaf november stort Disney + zich in de strijd om de streamer. Wij kunnen er al langer van genieten, maar toch moet de wereld warm gemaakt worden voor deze nieuwe speler. De PR-machine draait volop en ook andere partijen springen volop in op de hype die naar verwachting zal ontstaan. De hoogste tijd voor een update met nieuws, geruchten en de mogelijkheid om geld te verdienen aan de nieuwe streamingdienst.

Disney + brengt nieuwe documentaires
We hebben in het gigantische overzicht van nieuwe producties natuurlijk tal van klassiekers voorbij zien komen. Tijdens een speech voor de International Documentary Association kondigde Disney + goed nieuws aan voor de liefhebbers van non-fictie en de geschiedenis van Walt Disney. Zo werkt zij aan een documentaire met als titel ‘Howard’, die in 2020 te zien zal zijn. In de documentaire staat het leven van (lied)tekstschrijver Howard Ashman centraal. Hij schreef onder meer de tekst voor de liedjes in Aladdin, Belle en het Beest en de Kleine Zeemeermin. Ook schreef hij de teksten voor bijvoorbeeld Little Shop of Horrors.

Daarnaast komt er een documentaire uit over de rol van Mickey Mouse als cultuur-icoon. Naast de documentaires maakte Disney bekend een nieuwe productiemaatschappij te hebben opgezet, Supper Club. Met dit bedrijf gaat Disney + producties in de markt zetten als People & Places (een human interest serie die een inkijkje biedt in het leven van bijzondere mensen en merkwaardige plekken), Wolfgang (die het leven van ‘celebrity chef’ Wolfgang Puck vastlegt) en Marvel’s 616, waarin men in documentaire-vorm aspecten van de films en karakters uit Marvel-series belicht in een maatschappelijke context. Tot slot komt ook de National Geographic’s serie Science Fair exclusief beschikbaar. Deze serie volgt 9 studenten die deelnemen aan ‘The International Science and Engineering Fair’.

Komt ‘Defenders’ terug?
Alsof deze aankondigingen nog niet genoeg zijn gaat ook het gerucht dat de hitserie ‘Defenders’ terug komt bij Disney +. De geruchten ontstonden toen Charlie Cox op een Stan Lee memorial verscheen met het legendarische masker van Matt Murdock op.

Ook het feit dat Netflix alle Daredevil-classics heeft geschrapt voedt de geruchten.

Zelf geld verdienen als Disney + reviewer
Nu al dit geweld eraan komt breken er drukke tijden aan voor nieuwssites en mensen die reviews willen schrijven. De site Reviews.org haakt daarop in. Zij zoeken 5 mensen die gedurende de eerste 30 dagen dat Disney + live is iedere dag een film of aflevering van een serie willen kijken. De bedoeling is dat reviews maken en deze ook op social media verspreiden. Zij bieden de 5 geselecteerden ieder $ 1.000,-, een pakket Disney-merchandise, een gratis jaarabonnement op Disney + en natuurlijk eeuwige roem. De functie is alleen beschikbaar voor inwoners van Amerika. Overigens zien we wel hoezeer Disney + een hype is, want als je van 2 uur werk per dag uitgaat kom je uit op een beloning van $ 15.- per uur, waar je zowel door de week als in het weekend 7 dagen per week beschikbaar voor moet zijn.

Opvallend is dat er van dit moois nog geen trailers beschikbaar zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).