Dit ga je zien in het 2e seizoen van Netflix-serie Daredevil

Auteur: , 1 Reactie
Daredevil

Het tweede seizoen van Marvel's Daredevil is nu te bekijken op Netflix. Dit kun je verwachten.

Na een succesvol eerste seizoen keert Daredevil terug op je beeldscherm. Netflix meldt dat vanaf vandaag alle 13 afleveringen van seizoen twee te zien zijn op de streamingdienst. Een kleine vooruitblik van wat je kunt verwachten.

Net wanneer Matt (Charlie Cox) denkt dat de orde terug is in de stad, doen nieuwe krachten hun intrede. Hij moet als Daredevil optreden tegen een nieuwe iconische tegenstander, Frank Castle (Jon Bernthal) a.k.a. The Punisher. Deze op wraak beluste maniak neemt het recht in eigen hand in Hell’s Kitchen en dwingt Matt na te denken over zijn eigen innerlijke conflict met wat iemand nu goed of fout maakt.

Om je lekker te maken voor het nieuwe seizoen gooit Netflix tevens een nieuwe trailer online. Deze check je hieronder. Twee andere trailers voor het nieuwe seizoen check je overigens HIER. Daredevil is één van de vele Marvel-series die je op Netflix kunt zien. Later dit jaar komt ook Luke Cage naar de streamingdienst.1 reactie

Misschien toch maar eens Seizoen 1 afkijken… Iemand een mening over of de latere afleveringen (zeg vanaf 7) de moeite waard zijn?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).