‘Dit gaat de nieuwe OnePlus 6 kosten’

Auteur: , 1 Reactie
OnePlus

De eerste prijzen circuleren op het wereldwijde web.

Over de nieuwe OnePlus 6 is al het één en ander bekend. Mede dankzij een openhartige CEO, die met media in gesprek gaat over zijn nieuwe toestel. Een dingetje die we nog niet weten is de prijs van het nieuwe vlaggenschip.

De huidige OnePlus 5T is het duurste toestel die de Chinezen op de markt hebben gebracht. De smartphone heeft een vanafprijs van 499 euro. Dan krijg je variant met 64 GB opslag en 6 GB werkgeheugen. De variant met 128 GB opslag en 8 GB werkgeheugen kost 559 euro.

De verwachting voor de OnePlus 6 zijn te vergelijken met de huidige prijs voor de OnePlus 5. Gelekte informatie van GSMArena brengt naar voren dat de OnePlus 6 met 64 GB opslag tussen de 427 en 465 euro gaat kosten. De variant met 128 GB opslag gaat naar verwachting tussen de 490 en 540 euro kosten.

Aangezien OnePlus ieder jaar met een T-uitvoering komt, bestaat er een kans dat de OnePlus 6 er ook als 6T gaat komen. Nu is daar nog niets over bekend. Het merk heeft eerder aangegeven hier nog geen beslissing over te hebben genomen.1 reactie

Valt niet tegen, die prijzen. Scheelt bij een factor twee met de Galaxy S9.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).