Dit goedkopere Netflix-abbo klinkt erg interessant!

Auteur: , Geen reacties
Bizar

Stilzitten is achteruitgang. Ook bij Netflix weten ze dat.

Netflix heeft een mooie streamingdienst opgebouwd, maar kan niet simpelweg alleen nieuwe content toevoegen en achterover leunen. Het Amerikaanse bedrijf zal telkens nieuwe dingen moeten bedenken om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten vast te houden.

Wat dat betreft test Netflix in India een interessante abonnementsvorm. Het Amerikaanse bedrijf test de mogelijkheid om een jaarabonnement aan te bieden. Je sluit in één keer een heel jaar Netflix af tegenover een fikse korting. Nu is het nog zo dat je per maand voor Netflix moet betalen.

Met een jaar Netflix ben jij 12 maanden zeker van content in ruil voor een lagere prijs. Moet je wel echt een jaar lang gebruik maken van Netflix natuurlijk, anders is het zonde van je geld.

Volgens Android Authority test Netflix ook drie maanden en zes maanden abonnementen. Het kwartaal abonnement zou 25 procent korting geven, een halfjaar abbo 30 procent korting en een jaarabonnement zelfs 50 procent korting. Hey Netflix, dat willen wij ook wel!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).