Dit hotel laat je roomservice bestellen met emoji’s

Hotel laat gasten bestellen via Emoji'sRoomservice bestellen via emoji’s? Het kan tegenwoordig! De hotelketen Aloft Hotels komt met de Text it, Get it-service.

De TiGi-service wordt vandaag gelanceerd in Manhattan en moet ervoor zorgen dat het hotel meegaat met de tijd. Het concept is simpel: in elke kamer ligt een menu met zes pakketten die besteld kunnen worden. Het enige wat je als gast hoeft te doen is een aantal emoji’s sms’en samen met je achternaam en je kamernummer. Vervolgens krijg je een bevestigingsmail en zal het hotel ervoor zorgen dat je wens wordt waargemaakt.

Hotel laat gasten bestellen via Emoji's

Het menu bestaat onder andere uit ‘The Hangover’. Gasten sms’en het waterdruppeltje, de pil en de banaan-emoji en het hotel zorgt ervoor dat er vitaminewater, paracetamol en fruit naar je kamer wordt gebracht. Op dit moment is de dienst alleen nog beschikbaar op de locatie in Manhattan. Het is de bedoeling dat de dienst in de komende weken wordt uitgebreid naar Europa, Azië en de rest van de VS.

Nog geen reacties

  1. Wat ik als iPhone gebruiker eigenlijk nooit heb begrepen is; zijn alle emoji’s universeel op Apple en Andriod? Want ik krijg op whatsapp altijd dezelfde emoji’s die ik van mijn iPhone ken, terwijl ik weet dat die van een Andriod-gebruiker komen. #dtv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *