Dit is Apple van plan met de nieuwe AirPods

Auteur: , 3 Reacties
Airpod

Er staan een aantal verbeteringen op het programma.

De eerste generatie AirPods werden in september 2017 gepresenteerd. De draadloze dopjes doen wat je wenst van een oordopje, maar daar is ook alles mee gezegd. Voor dit jaar heeft Apple vermoedelijk een modeljaar update op de planning staan. De AirPods worden op een aantal punten verbeterd, weet Bloomberg.

Met deze update maakt Apple de AirPods een stukje aantrekkelijker. Zo kunnen de nieuwe modellen volgens het bericht tegen water en krijgt het product een nieuwe chip. Met deze nieuwe chip zal het mogelijk zijn om Siri te activeren middels de bekende stemcommando ‘Hey Siri!’. De huidige AirPods beschikken al over de stemassistent, maar vereisen een fysieke handeling om Siri te activeren.

De feature om AirPods waterproof te maken klinkt voor velen als muziek in de oren. Met deze update hoeft men zich niet langer zorgen te maken als de dopjes worden meegenomen naar het zwembad of strand. In hoeverre ze tegen water kunnen is afwachten. Zo kunnen iPhones enkel tegen spatwater, maar kun je met een Apple Watch daadwerkelijk zwemmen.

Wanneer we de nieuwe AirPods mogen gaan verwachten is niet duidelijk. Mogelijk onthult Apple ze een jaar na de introductie van de huidige modellen. Dat is in september 2018.3 reacties

Het wordt pas aantrekkelijk als je het volume van een nummer normaal kunt wijzigen ipv tegen je oordopjes te schreeuwen..
@ruudy48: precies … het voice gebeuren is nog steeds iets dat mensen graag niet doen.
Daarbij blijft het een dorky design met die stokjes uit je oren, zelfs nu een jaar later ziet het er nog niet uit.
“Zo kunnen iPhones enkel tegen spatwater, maar kun je met een Apple Watch daadwerkelijk zwemmen.”

Zwemmen met iPhones lijkt me ook niet zinvol…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).