Dit is Assassin’s Creed Origins

Auteur: , Geen reacties
Dit is Assassin’s Creed Origins

De nieuwste game uit de Assassin's Creed-reeks is eindelijk aangekondingd!

Assassin’s Creed Origins is aangekondigd op de Electronic Entertainment Expo (E3) dit weekend. Eerder schreven we al over wat er te verwachten viel op deze expo.

De game is verkrijgbaar bij de lancering van de Xbox One X en vanaf 27 oktober 2017 voor de Xbox One, Playstation 4 Pro, de normale Playstation 4 en Windows PC.

Het team achter Assassin’s Creed IV: Black Flag heeft ongeveer vier jaar over gedaan om met een nieuw spel op te proppen te komen.

Assassin’s Creed Origins speelt zich af in het Oude Egypte, de meest mysterieuze plek uit de geschiedenis, tijdens een cruciale periode voor de vorming van de huidige samenleving. Als Bayek, een beschermer van Egypte wiens persoonlijke verhaal uiteindelijk leidt tot de creatie van het Broederschap van de Assassins, worden spelers ondergedompeld in een levende open wereld. Daar ontdekken zij de geheimen van de Grote Piramides, vergeten mythes, de laatste farao’s en – gegraveerd in lang verloren hiërogliefen – het beginverhaal van het Broederschap van de Assassins.

Spelers stijgen in level, vinden buit en kiezen vaardigheden om hun getrainde Assassin eigen te maken. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van een nieuw vechtsysteem, waarmee ze meerdere vijanden tegelijk kunnen aanvallen en zich ook tegen meer dan een vijand kunnen verdedigen. Ook zijn er in het spel zeldzame wapens te vinden, die een unieke kracht hebben waardoor krachtige eindbazen verslaan een eitje wordt.

Het spel geeft je daarnaast de vrijheid om op je eigen tempo missies te kiezen en te voltooien.

Naast Assassins Creed: Origins zijn er de Deluxe en Gold Edition van Assassin’s Creed Origins aangekondigd.

De Deluxe Edition bevat, naast de game, ook een geprinte versie van de wereldkaart die met de hand getekend is, de officiële soundtrack van de game en het Digital Deluxe Pack.

De Gold Edition bevat naast alle digitale content van de Deluxe Edition ook de Season Pass, die spelers toegang geeft tot alle grote aankomende uitbreidingen en twee uitrustingsets. Zowel de Deluxe als de Gold Editions gaan ook digitaal verkrijgbaar zijn.

Fans die de game pre-orderen ontvangen de Secrets of the First Pyramids missie en ontdekken de geheimen achter de bouw van de eerste piramides en de mysteries daarbinnen.

Assassin’s Creed: Origins zal uitkomen op 27 oktober 2017 en is vanaf €59,99 verkrijgbaar.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).