Dit is de binnenkant van vernieuwde Galaxy Note 7

Auteur: , Geen reacties
Galaxy Fan Edition

Veel wijzigingen ten opzichte van het vorige model?

Onlangs lanceerde Samsung een nieuwe versie van de Galaxy Note 7 op de markt, genaamd Galaxy Note 7 Fan Edition. In tegenstelling tot het vorige model, is dit model niet brandgevaarlijk. Het team van iFixit was benieuwd welke aanpassingen de Fan Edition heeft ondergaan om explosies te voorkomen.

De teardown leert wat we eigenlijk al wisten. Op de meeste punten is de Fan Edition ongewijzigd gebleven in vergelijking met de oude Note 7. Een andere batterij is eigenlijk het enige wat anders is. Na een grootschalig onderzoek van Samsung bleek de accu de boosdoener voor de vele problemen met de Galaxy Note 7. Deze is nu dus vervangen.

De batterijen zijn hagelnieuw. iFixit inspecteerde de nieuwe accu goed. De productiedatum gaf aan dat de accu op 20 juni was geproduceerd. Er zit nu een 3200mAh-batterij in de Fan Edition. In de oorspronkelijke Galaxy Note 7 zat een 3500mAh-batterij. Voorlopig is de Fan Edition alleen verkrijgbaar in thuisland Zuid-Korea. Er gaan echter geruchten de ronde dat Samsung een lancering buiten Korea overweegt.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).