Dit is de eerste YouTube-video met 4 miljard views

Auteur: , 3 Reacties
Luis Fonsi en Daddy Yankee

Despacito is nog steeds niet van de radio te slaan, maar ook op YouTube blijft het nummer van Luis Fonsi en Daddy Yankee onverminderd populair.

De nummer 1-hit pakte eerder al het record van best bekeken YouTube-video ooit, maar ging deze week weer door een magische grens heen. Het is de eerste video ooit die meer dan 4 miljard views heeft gehaald op YouTube.

En dat binnen een jaar, want de video staat pas sinds 12 januari 2017 online. De vorige nummer 1 is See you Again van Charlie Puth en Whiz Khalifa. Zij staan nu op 3,15 miljard views, maar deden er een stuk langer over om op dat aantal te komen: 2,5 jaar.

Despacito bleek eerder al de video die het snelst 200 miljoen, twee miljard en drie miljard views scoorde. Daarnaast pakten Luis Fonsi en Daddy Yankee ook het Spotify-record met 4,6 miljard streams. Dat zijn er ondertussen ongetwijfeld een stuk meer.3 reacties

Kan aan mij liggen, maar het nummer & clipje zijn beide geen zak aan?
Gangnam Style snapte ik nog wel, erg “Catchy” op meerdere vlakken. maar dit? :/ (snapterniksvan)
Vrij logisch met dat ontzettend lekkere mokkel, ik kijk vanaf nu de hele dag door zonder geluid, want wat een bagger muziek ;)
Zuleyka Rivera miss universe 2016.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).