Dit is de kleinere iPad Pro 9,7 inch

Auteur: , 4 Reacties

Een nieuwe loot aan de iPad familiestamboom.

Door het succes van de extreem grote iPad Pro heeft Apple nu de jacht op de Windowsgebruiker geopend. Dat willen ze doen met een kleinere iPad Pro. Volgens Phil Schiller is de nieuwe 9,7 inch iPad Pro de ideale vervanging van een oude PC.

De nieuwe iPad Pro heeft een A9X chip en M9X motion coprocessor, wat speciaal ontwikkelde varianten zijn van de A9 en M9. Het True Tone display van de iPad Pro heeft nu ook sensors om het beeld aan te passen. Daardoor wordt de kleurtemperatuur van het scherm aangepast en moet het meer op papier lijken. Daarvoor zitten er vier lichtsensoren op het apparaat.

Ook heeft het nieuwe apparaat vier speakers die stereo automatisch aanpassen. Bij elkaar kunnen ze twee keer zoveel geluid maken als een iPad Air. De camera is een 12 megapixel iSight.

En natuurlijk zijn er weer nieuwere Pro accessoires, zoals een toetsenbord dat ook past op de nieuwe kleinere iPad Pro. Daarnaast is er natuurlijk ondersteuning voor de Apple Pencil.

De prijzen in de VS:
32 GB $599
128 GB $749
256 GB $8994 reacties

Dacht al wtf 5,7 inch!
Eh, oeps… 9,7 inch
Geen 64GB versie en je wordt dus min of meer verplicht te kiezen voor de 128GB versie voor een bruikbare versie anno 2016 en laat die even 859 euro kosten in Nederland !

Ben je ff bijna 300 euro meer kwijt dan je normaliter kwijt was voor de nieuwste 64Gb versie van de Ipad.
En dan heb je niet eens een stylus om hem volledig te gebruiken, komt er weer 100 euro bij.

Apple is de weg kwijt !
Las net, maar liefst 2GB geheugen (RAM) tov 4GB in de grote broer.
Niet echt bijzonder als je hem als PC vervanger durft neer te zetten in de markt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).