Dit is de nieuwe app van de oprichters van Vine

Auteur: , Geen reacties
Hype

Colin Kroll en Rus Yusupov hebben niet stilgezeten.

De oprichters konden lekker gaan cashen als ze wilden, maar hier hadden ze klaarblijkelijk geen zin in. De heren waren het brein achter Vine. Een video-app dat een aantal jaar geleden razend populair was. Zo populair dat Twitter de dienst in 2012 overkocht van de heren. Hierna ging het echter bergafwaarts met de applicatie en Vine zal door een beslissing van Twitter binnenkort niet meer bestaan.

Kroll en Yusupov zijn echter doorgegaan met ontwikkelen van apps en hebben Hype gelanceerd. Een nieuwe livestreaming-app die de reeds verzadigde markt nieuw leven moet gaan inblazen. Met Hype kun je tijdens het streamen gebruik maken van interactieve media. Het invoegen van een GIFje, muziek of een andere achtergrond behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Op deze manier weet Hype zich te onderscheiden van de andere livestreaming-apps.

Of de nieuwe applicatie een succes gaat worden is even afwachten. De app is gratis te downloaden op iOS. Een Android-versie is op dit moment nog niet gelanceerd.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).