Dit is de nieuwe Nexus 7 tablet

Auteur: , 5 Reacties
Nexus 7 2013

Een paar dagen voordat Google de tweede generatie Nexus 7 wil onthullen liggen de eerste afbeeldingen al op straat. Gaat deze tweede samenwerking tussen ASUS en Google net zo'n succes worden als hun eerste?

Onlangs dook al een video op waarin te zien was hoe de Nexus 7 2.0 er ongeveer uit zou gaan zien, maar deze afbeeldingen zijn uiteraard een stuk duidelijker. Hoewel we 24 juli pas zeker zullen weten wat de specs precies zijn kunnen we voorlopig uitgaan van een 5 megapixel camera aan de achterkant, 1,2 megapixel camera aan de voorkant, Qualcomm Snapdragon S4 Pro processor (1.5 GHz) en 2GB RAM. Het 7 inch scherm zou een resolutie hebben van 1920 x 1200. Uiteraard zal deze tablet ook gelijk draaien op Android 4.3 Jelly Bean.

Op de afbeelding onderaan het artikel zie je links de nieuwe Nexus 7 en rechts de oude. Op die manier kan je mooi de afmetingen een beetje met elkaar vergelijken. De nieuwe Nexus 7 is een stukje langer, maar zou wel dunnen zijn. Net als bij de huidige Nexus ligt het in de lijn verwachtingen dat er varianten met 16GB en 32GB komen. (via: @evleaks)

Zijkant nieuwe Nexus 7

Nexus 7: oud vs nieuw5 reacties

Echt jammer van de bezel, dan misschien toch maar de IPad mini 2 (het oog wil ook wat).
@meatpuppet: Wat is er mis met de bezel van dit apparaat, ziet er vrij identiek uit als zijn voorganger?
@The360box: Had hem liever wat smaller gezien, vooral boven en onder.
Zal vast niet voorzien zijn van een microSD-slot. Jammer dat de stereo speakers naar achter zijn gericht. Had ze veel liever naar voren gericht gezien. De bezels zijn overigens prima je moet immers je duim ergens kwijt. Je kunt weliswaar zoals op de iPad mini je vaste duim op het aanraakscherm laten negeren. Toch heb ik liever dat je je duim kunt laten grijpen op een bezel.
als er nu nog mensen een ipad mini kopen zou je goed gek zijn!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).