Dit is de OnePlus 5T Sandstone White

Auteur: , 8 Reacties
OnePlus 5T

Chique!

Wie geen brood ziet in een zwarte OnePlus 5T kan nu een witte scoren. De Chinese smartphonemaker lanceert een gelimiteerde Sandstone White-editie. Het gaat hier om een matte kleur met rode touches. Al met al een erg fraaie samenstelling.

De smartphone komt met 8 GB RAM geheugen en 128 GB aan opslag. OnePlus heeft bekendgemaakt dat het toestel in een gelimiteerde oplage wordt gemaakt, maar hoeveel ervan worden geproduceerd is niet duidelijk. De OnePlus 5T Sandstone White kan worden aangeschaft via de officiële website van OnePlus.

Vanaf 9 januari is het toestel in de webshop te vinden. Wees er wel snel bij, want op=op. Aangezien OnePlus niet heeft aangegeven hoeveel ervan komen, is de kans aanwezig dat het toestel snel is uitverkocht. Ondanks de exclusiviteit is de gelimiteerde smartphone niet duurder in vergelijking met de reguliere variant. De OnePlus 5T Sandstone White kost namelijk 559 euro.8 reacties

Prachtig ding en dat voor dat geld ….
Zo afkijken kunnen ze goed bij OnePlus. De vorige leek op een iPhone en nu hebben ze zich duidelijk door de Pixel 2 laten inspireren (Wit, powerknop in kleur).

Dubbeltje op de eerste rij tent. Medium hardware met een highend CPU.
@donstil: Je hebt ook lekker veel keuze qua design anno 2017/2018 met een zoveel mogelijk bezelless screen, dubbele camera als standaard, de normale mensenhand die het moet vasthouden, etc.
Het lijkt allemaal wel een beetje op elkaar.

Je hebt gewoon een android topper voor de helft van de prijs van een IphoneX met 2x het geheugen en RUIM 2x het RAM geheugen.
@turbobrick: Het “Alles lijkt op elkaar” argument wordt inderdaad tegenwoordig uit de kast gehaald als er weer een of andere design is gekopieerd, terwijl iedereen die de markt een beetje in de gaten houd weet dat dit natuurlijk niet meer zo is. Juist sinds een jaartje of twee zijn niet alles smartphones meer hetzelfde.

Maar goed ze moeten ergens op bezuinigen bij OnePlus en dat doen ze duidelijk op design.

“Stop er een snelle CPU in en veel Memory en de onwetende denken dat het daar om draait” moeten ze gedacht hebben bij OnePlus en gek genoeg trappen er nog mensen in ook.
@donstil:

Ach over smaak valt niet te twisten. En wat is design eigenlijk ?

1159 euro betalen en die 10 seconden in hand te houden om er vliegensvlug een 2 euro siliconen hoesje eromheen te frommelen ?

Dat mensen erin trappen is logisch, ze hebben voor ongeveer de helft van het geld van de toppers een toestel dat nagenoeg net zo goed presteerd.
Wie is er hier nou gek.
@turbobrick: Ik ben het met je eens dat iPhones aan de prijs zijn. Maar het niet zo dat mensen erin ‘trappen’. iPhones bieden voor een hele grote groep mensen voordelen die je niet hebt bij andere toestellen, gezien de verkoopcijfers.

Qua specs is dit een interessante telefoon (gewoon laptop-specificaties!). Maar die specs zijn niet altijd een-op-een te vergeljken. Zowel MacOS als iOS draaien vlotter met gelijke specs (vaak). Dat is ook logisch, want de software wordt geschreven voor een beperkt aantal verschillen tussen hardware-producten. Terwijl Android en Windows voor enorm veel toestellen moet werken.
8GB werkgeheugen! Er zijn low-end telefoons met die hoeveelheid aan opslag!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).