Dit is de OPPO Find X Automobili Lamborghini

Auteur: , 12 Reacties
OPPO

Het toestel is de start van een nieuwe samenwerking.

Lamborghini en smartphonemaker OPPO slaan de handen ineen met een partnerschap, zo kondigden beide partijen aan tijdens een bijeenkomst in het Louvre. Het eerste product dat de samenwerking kenmerkt is de OPPO Find X Automobili Lamborghini Special Edition.

Het is de eerste smartphone die beide partijen samen hebben ontwikkeld. Hier blijft het niet bij, want OPPO en Lamborghini hebben laten weten dat er meerdere producten uit dit partnerschap zullen voortkomen.

Het speciale toestel heeft iets unieks, want volgens OPPO is dit de eerste smartphone met SuperVOOC flash charge. Met deze technologie is een maximale laadkracht van 50W mogelijk. Dit betekent dat de smartphone in maximaal 35 minuten volledig kan worden opgeladen. De verpakking en de accessoires van de smartphone komen in dezelfde oranje en zwarte kleuren als de auto’s van Lamborghini.

Oppo Lamborghini

De OPPO Find X heeft een Snapdragon 845 processor van Qualcomm, 8 GB werkgeheugen en een dubbele achtercamera van 20- en 16-megapixel. De speciale Lambo-editie weet zich te onderscheiden met de snellere laadtechniek en 512 GB opslag, dubbel zoveel in vergelijking met het reguliere model. Daar staat wel een stevige prijs tegenover. Waar de OPPO Find X een adviesprijs van 1.000 euro kent, kost de OPPO Find X Automobili Lamborghini 1.699 euro.12 reacties

-edit: dank u, we hebben de info toegevoegd aan het artikel-
Tja in dit geval koop iets uniekers maar zeker niet beters.
Toch een beetje fout dit
Jullie laten de vetste feature van de Oppo Find X nog links liggen he! Als je de camera wilt gebruiken schuift heel het scherm een stukje naar boven waardoor de camera en de selfie camera bloot komen te liggen. Dat zorgt ervoor dat ze heel hun scherm kunnen gebruiken zonder domme notch! Vraag is of dat mechanisme lang blijft leven natuurlijk, maar het idee is wel vet.
@vinox: soort bewegende achterspoiler, maar dan op een telefoon.
@vinox: goeie toevoeging en lijkt me niet verkeerd. Want er waren voor de smartphones in kwamen hartstikke veel kwalitatief prima schuiftelefoons op de markt
Tja… Vind dit bijna net zo’n PR-crap als de LaCie externe harde schijven waarvoor je 20 euro extra betaalde omdat het ‘Porsche Design’ was. Porsche Design had er een uiterst originele verpakking er omheen geklust namelijk geborsteld nep-alu met een streepje er op. Als een sportautomerk zichzelf een beetje serieus neemt breng je een smartphone die op een V12 werkt op de markt met vreemde vouwen en hoeken in ECHT carbon fiber en een spoiler!
Waarom Find X? Zijn ze iets kwijt dan? Hun iPhone misschien?
Koop dan een iPhone X, ben je minder kwijt, het werkt en je kan tenminste bij een dealernetwerk terecht wanneer er iets mis is…

Heb echt een hekel aan zo van die schoenmaker niet bij z’n leest blijft projecten…
@tjorque: Dit is een Oppo. Oppo is van bet moederbedrijf van Oneplus. Veel componenten van deze telefoon zullen dus overeenkomen met een Oneplus, waarmee je in Nederland bijna overal terecht kunt voor onderhoud en toebehoren. “Koop dan een iPhone X, ben je minder kwijt”: mensen die deze telefoon kopen gaan voor iets unieks, geen iPhone.
@tjorque: ja zo lust ik er nog wel een paar. Koop dan een… Moto E of G, of Nokia 5 of 6. Dat werk t ook, en als er iets mis is koop je een nieuwe, en dat truukje kun je heel wat keer herhalen voodat je het geld van een iPhone X en een reparaties via de dealer. Masr daar gaat dit verhaal niet over, zo’n Lambo phone koop je als je veel geld over hebt voor een curiositeit. Ze verwachten er heus geen duizenden van te verkopen.
@tjorque: Koop dan een Daihatsu Cuore, ben je minder kwijt, het werkt en iedereen en zijn moeder kan de boel repareren.

Juist in deze wereld betalen we ons blauw voor de snelheid, opties, features, merkbeleving, designs enzovoort enzovoort. En dan wil je met je smartphone lekker meerollen met de meute en hetzelfde kekke modelletje als je schoonmoeder halen?

Mocht je OPPO niet kennen trouwens, het is onderdeel van BBK en dat is na Samsung en Apple de grootste smartphonefabrikant ter wereld, vooral te danken aan China. Ik denk niet dat Lambo grote invloed heeft gehad op dit toestel verder. Valt verder allemaal wel mee, dus ;)
Ik ken Oppo eigenlijk alleen van de blu-ray spelers. Telefoons heb ik hier in Nederland nog nooit gezien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).