Dit is de reden waarom je de Gear S3 van Samsung wel wilt

Auteur: , 5 Reacties
De Samsung Gear S3 is een mooi horloge

Heeft Samsung dan eindelijk weer iets echt goeds gemaakt?

Laten we eerlijk zijn. Smartwatches zien er niet uit! Met een Apple Watch loop je voor gek. Het speelgoedhorloge van m’n dochter ziet er beter uit. Ook zijn smartwatches een hel om te bedienen. Priegelwerk op een minuscuul schermpje.

Samsung pakt het helemaal anders aan met de Gear S3. Dit horloge is vooral een eyecatcher. Je ziet een stijlvol klokje, maar als je beter kijkt zie je dat een behoorlijk intelligent horloge is.

De Gear S3 combineert de looks van een klassiek en/of sportief horloge met de laatste technologische mogelijkheden van een smartwatch. Met de handige draairing navigeer je eenvoudig door het menu.

Samsung Gear S3 horloge

Net als zijn voorganger is de Gear S3 uitgerust met een praktische draairing om de smartwatch te bedienen. Je telefoneert zonder dat je je smartphone uit je zak haalt, leest en beantwoordt binnenkomende berichten en checkt je favoriete apps zo vanaf je pols.

De smartwatch heeft een ingebouwde GPS, wat handig is bij buiten sporten. Of je nu de afstand die je hebt hardgelopen wilt bijhouden of je score op de greengolf, de Gear S3 doet het. De batterij gaat tot twee dagen mee. Het scherm toont altijd de tijd, maar je kunt zelf bepalen hoe de wijzerplaat eruit ziet.

De Gear S3 is IP68 gecertificeerd en daarmee spatwater- en stofbestendig. De smartwatch is uitgerust met Gorilla Glass dat speciaal is ontworpen voor wearables en zorgt voor een harder, krasbestendig en helder display. Het geavanceerde scherm geeft 16 miljoen kleuren weer en maakt gebruik van de Super AMOLED technologie. Schrijf of teken erop en de Gear S3 zet je aantekeningen direct om in tekst of emoji.

De fitnessfuncties op de Gear S3 houden je fit en actief, terwijl je ook tijdens het sporten je updates snel en eenvoudig checkt. Daarnaast is aan je veiligheid gedacht. Mocht je in een noodsituatie verkeren, dan activeer je de SOS en worden locatiegegevens verstuurd naar familie, vrienden en medische hulpdiensten. Oók als je smartphone niet in de buurt is.

Apps in overvloed
Naast al deze mogelijkheden geven de beschikbare applicaties de Gear S3 nog tal van aanvullende opties. Bestel bijvoorbeeld een Uber met de gelijknamige app, bewaar je boarding passes in de KLM-app of regel betaald parkeren met de Parkmobile-app. Tot slot blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws met de NU.nl-app, de Telegraaf-app en binnenkort de 433-voetbalapp voor voetbaluitslagen en -fragmenten.

Vanaf 2 december is de Gear S3 in Nederland beschikbaar. Er zijn drie modellen: Frontier (verkoopadviesprijs € 399,-), Classic (€ 399,-) en BALR. (€ 499).

Als je trouwens echt op zoek bent naar een nuttige smartwatch, check dan deze eens. Of dit horloge dat je stresslevels kan checken.



5 reacties

Ad much?
Deze wil ik wel… zeker omdat hij werkt met de Iphone. Apple watch vindt ik niet mooi.
@bluetiger99: Is dat al bevestigd dat hij werkt met IOS? Want coolblue geven ze aan dat het voor Android is.
Prachtig, en Samsung weet wat moois te maken.
Helaas slaan ze de plank mis met de prijs.

Mensen betalen doorgaans niet dit soort bedragen voor Tech funnies, want dat is het in weze.
Apple fans doen het wel wat makkelijker maar die zijn gewend om hoge bedragen te betalen, immers ze betalen lachend $300 voor een Apple boek met wat foto´s.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).