Dit is Google’s gloednieuwe hoofdkantoor in Londen

Google's nieuwe hoofdkantoor: 6 Pancras Square
Het runnen van een techbedrijf brengt nogal wat hoofdbrekers met zich mee, want hoe vind je een hypermodern kantoor dat ook nog eens genoeg plaats heeft voor je duizenden werknemers?

Google is al een tijdje bezig met het oplossen van een soortgelijk probleem, want er moet een nieuw onderkomen gevonden worden voor de ruim 5.000 Londense Google-werknemers. Het was de bedoeling om een zogeheten ‘groundscraper‘ te bouwen, maar die plannen zijn voorlopig in de ijskast gezet. Google wil namelijk geen wolkenkrabber, maar een lange kantoorsliert van 330 meter lang.

Dat designhoogstandje laat echter nog even op zich wachten, want Google heeft de ontwerpers terug naar de tekentafel gestuurd. Gelukkig heeft het bedrijf een passende, tijdelijke kantoorruimte gevonden, precies tegenover de plek waar hun nieuwe hoofdkantoor uit de grond gestampt moet worden: 6 Pancras Square. Ook dat pand is nog niet af, maar Google wil pas in 2016 verhuizen, dus dat moet vast en zeker lukken.

Wij keken alvast om de hoek, zodat we jullie kunnen laten zien hoe enorm een gebouw moet zijn om plaats te bieden aan 5.000 werknemers.

[lg_folder folder=”Google/0_Divers/Google_UK_Londen/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *