Dit is het vernieuwde toetsenbord van de 2019 MacBook Pro

Auteur: , Geen reacties
Dit is het vernieuwde toetsenbord van de 2019 MacBook Pro

Het vlindertoetsenbord is weer vernieuwd, wat is er anders?

Je kunt gerust stellen dat de komst van het vlindertoetsenbord naar Apple MacBooks de domste zet is geweest van de afgelopen jaren. Er bleven maar problemen opduiken met het mechanisme, ondanks beloofde beterschap van Apple. De Amerikaanse techgigant geeft niet op en heeft met de nieuwe MacBook Pro wéér een verbeterde versie van het toetsenbord gepresenteerd.

Volgens Apple moeten de issues nu echt verleden tijd zijn met deze vernieuwde toetsen. Wat er exact technisch anders is aan de toetsen laat Apple in het midden. Gelukkig zijn er experts zoals iFixit die in detail als een soort Inspector Gadget kijken wat er nu precies nieuw is.

Het is de derde aanpassing aan het toetsenbord sinds de introductie. Volgens iFixit heeft Apple dit keer gebruik gemaakt van een siliconen membraan. Het materiaal voelt gladder aan en doet denken aan bijvoorbeeld nylon. Het is afwachten of deze derde generatie vlindertoetsenbord wél vrij van issues weet te zijn. Het is een kwestie van tijd of Apple zijn belofte weet waar te maken.

Lees ook: dit kost de duurste nieuwe MacBook ProEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).