Dit is wat we weten over de nieuwe South Park-game

Auteur: , 1 Reactie
South Park: The Fractured Buthole

Onder andere een releasedatum en een toffe aanbieding.

South Park: The Fractured But Whole is het vervolg op het behoorlijk succesvolle South Park: The Stick of Truth. Waar je in het eerste deel aan het larpen (live action role playing) was ga je in het vervolg aan de slag met Coon and Friends. Dit is wat we weten.

If it ain’t broke, don’t fix it

Uiteraard zijn South Park-makers Matt Stone en Trey Parker weer van de partij. Hun ongeëvenaarde humor en talent voor kritiek op de samenleving zullen dan ook weer een rode draad zijn in de tweede South Park-game. Dat is daarentegen niet het enige dat hetzelfde blijft.

Zo is er wederom een dikke RPG-saus over de game gegoten. Je komt wederom als de new kid naar het dorpje in Colorado en ontwikkel je helemaal je eigen personage. Dat gaat verder dan een eigen uiterlijk. Zo creëer je zelf je backstory voor je superheld. En natuurlijk kun je je gehele superkrachten-spectrum toespitsen op scheten. Het blijft South Park, toch?

Release
Het vechtmechanisme is op de schop gegaan, waardoor je nu nog meer mogelijkheden hebt tijdens de verrassend strategische gevechten. Daarnaast is ook het looten wat opgepoetst, waardoor je je personage nog gedetailleerder kunt aanpassen.

Als je de game pre-ordert of koopt wanneer The Fractured But Whole uit komt, krijg je daar een gratis kopie van The Stick of Truth bij. Dus, wanneer kunnen we de interactieve wereld van South Park weer betreden? De game komt op 17 oktober 2017 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De stardaard versie zal €59,99 kosten, maar voor de echte liefhebbers zijn er ook speciale edities met extra goodies.1 reactie

Dat ze eens een keer stoppen met “Pre-Order Special Ultimate VIP Gold Editions”
Stop gewoon alles in de game voor de normale prijs zoals vroeger.
Nee voor 1 extra character speciaal pre-orderen, en dan voor een extra pakje in-game moet je de gold edition voor 99.99 kopen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).