Dit kun je met de nieuwe KLM Media App

KLM
De Nederlandse luchtvaartmaatschappij heeft een nieuwe app gelanceerd.

Wie aan boord gaat van een vliegtuig kan altijd een krantje meepakken. Leuk als je niets te doen hebt tijdens een vlucht, maar eenmaal uitgelezen ligt zo’n krant vaak in de weg. Je kunt de krant natuurlijk aan een steward of stewardess meegeven, maar tot die tijd zit je met het stuk papier opgeschept. KLM brengt hier verandering in met de Media App.

In de toekomst zullen papieren kranten aan boord van vliegtuigen verdwijnen en KLM biedt met de Media App een tijdig alternatief. Via de app is het mogelijk om digitaal kranten te lezen. Afhankelijk van je Flying Blue niveau en reisklasse kun je kranten tot 30 uur voor vertrek downloaden. Op dit moment zijn er dertien kranten beschikbaar. Van Nederlandse kranten zoals De Telegraaf en De Volkskrant tot internationale nieuwsbladen zoals de Financial Times, China News Weekly en Die Welt.

Naast kranten kan het InFlight magazine van KLM ook worden gelezen. Het is de bedoeling dat de app in de toekomst meer functies zal krijgen om bijvoorbeeld films of series te kijken. Ook zullen meer nieuwsbladen en tijdschriften op termijn worden toegevoegd. De KLM Media app op iOS downloaden kan hier. Androiders klikken hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *