Dit kun je met de Porsche 360+ app

Dit kun je met de Porsche 360+ app
De app is gratis, de dienst niet.

Met de lancering van de nieuwe Porsche 911 komt de Duitse autofabrikant ook met nieuws vanuit de digitale afdeling van het merk. Men introduceert Porsche 360+, een persoonlijke assist die dagelijks voor je klaarstaat.

Porsche 360+ is gelanceerd als een pilot op iOS, het mobiele besturingssyteem van Apple. Slechts 911 gebruikers kunnen zich registreren voor deze testfase. De app is gratis, maar de dienst kost 99 euro per maand. Uiteraard krijg je daar wat voor terug. Als abonnee kun je met de Porsche 360+ app persoonlijke reisplannen maken, cadeautjes kopen, tickets voor een uitverkocht concert bemachtigen en nog veel meer ‘exclusieve verzoeken’ uitvoeren. Aan de andere kant van de lijn staat 24/7 een Porsche assistent voor je klaar. Elk verzoek wordt overzichtelijk weergegeven op het dashboard. Het is tevens mogelijk om je assistent emails en tekstberichten te laten versturen. Zelfs het plegen van een telefoontje kun je uit handen geven. Zie het als een soort digitale secretaresse.

Dit kun je met de Porsche 360+ app

Natuurlijk zijn er ook auto gerelateerde zaken mogelijk met Porsche 360+. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van iemand die je auto komt wassen op een locatie naar wens. Een lidmaatschap komt tevens met enkele privileges. Zo krijg je als Porsche 360+ abonnee onder meer toegang tot diverse aangesloten business clubs en lounges op vliegvelden.

10 reacties

    • @rynnus: Tuurlijk. De mensen met teveel geld die het dan als een ‘lachen kerel dit’ aanschaffen en erom lachen met hun ‘vrinden’. Hun 99 euro per maand is onze 0,99 euro per maand.

      • @neleev: Ja. Maar daadwerkelijk gebruiken is iets anders. Onder andere BMW biedt dit aan, (zit dan vaak ook al bij een of ander Connected pakketje inbegrepen), maar ik voel mij nooit geroepen het te gebruiken als ik mij toevallig in zo’n auto begeef.

  1. Kaarten kopen voor uitverkochte concerten. Ik vraag me dan toch af hoe zoiets in de praktijk gaat werken.

    Koopt Porsche dan voor _ieder_ concert ter wereld kaartjes op? Van U2 in Madison Square Garden tot de dansvoorstelling van kleine Marietje in klas 3A? En als ze die kaarten niet kwijtraken, gaat er dan een Porsche-medewerker daar voor de deur staan leuren met extra toegangskaarten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *